Faculty of Social Sciences & Humanities

بشري علومو پوهنځي لرلید (Vision)

د بشري علومو اړوند ټولو ساحو کې د داسي وړ، پیاوړو او مسلکي کادرونو روزل چې په ملي او بین المللي سطح د دولتي او خصوصي چارو په اجراء کې ویاړونه د هیواد په برخه کړي.

Training of capable, strong and professional cadres in all fields related to the humanities to make the country proud in the performance of public and private affairs at the national and international levels.

بشري علومو پوهنځي مامويت (Mission)

د بشري علومو پورې اړونده څانګو تاسیس ، په هره څانګه کې د لوړو تحصیلي سطحو لرونکو کادرونو استخدام د هرې څانګې د ضرورت وړ تاسیساتو ایجاد او د ممتازو شاګردانو جذب.

Establishment of humanities related departments, recruitment of highly educated cadres in each department, creation of necessary facilities in each department and intake of outstanding students.

د بشري علومو پوهنځي (Goals)
  • د تدریس کیفیت لوړول.
  • د معاصر کریکولم اماده کول
  • د توامیتو عقد کول
  • د یو مساعد تحصيلي چاپيريآل چاپیریال را منځته کول.
  •  پوهنځي په داخل کې د متنوع تسهیلاتو منځ ته راوړل
  • د رشتې او مسلک مطابق د ژوند په مختلفو برخو کې د ټولنې د اړتياوو رفع کول.